To je NIVO pesme ZA DECU Pometnja na društvenim mrežama - Breskvičina pesma ZAVRŠILA na OVOM mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 21:34

"To je NIVO pesme ZA DECU" Pometnja na društvenim mrežama - Breskvičina pesma ZAVRŠILA na OVOM mestu

Horski su otpevali "Gnezdo orlovo", od reči do reči.

Popularna pevačica Anđela Ignjatović Brekvica u jeku je medijske pažnje zbog tamičenja na Pesmi za Evroviziju koja je nedavno održala.

Oko njene pesme "Gnezdo orlovo" nastala je potpuna pometnja u javnosti. Dok jedni pružaju potpunu podršku njenom izvođenju i samoj pesmi, drugi su protiv nje. Popularna pevačica Breskvica nije mogla da sakrije razočarenje nakon što je dobila 0 bodova od Sajsi MC na ovogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenju za pesmu Evrovizije. Iako je očekivala da je podrška obasipa sa svih strana, njena pesma nije uspela da pobedi i predstavi nas na ovogodišnjem takmičenju.

Njena pesma je nakon objavljivanja, ali i samog nastupa na takmičenju doživela procvat. Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak dece koji zajedno u horu pevaju Breskvičinu pesmu.

Njihovo pevanje posmatrali su roditelji iz publike i to uz gromoglasni aplauz.

Ispod objave našli su se mnogi komentari podrške, ali i nesuglasice

"To i jeste nivo pesme za decu", "ispisala bih dete i prijava bih kao soliter", "Ko su roditelji kojima je ovo ok? Jel ljudi uopste znaju kako im odrastaju deca?", Au. Ovo mi je kao sa onim decom što pevaju Danicu Crnogorčević u vrtiću" - bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Jbt pic.twitter.com/3oy0NwgJJ5

— Željka (@opaciceva) March 7, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.