Tina Tarner u 73. godini prvi put na naslovnoj strani Voga

Izvor: NaDlanu.com, 09.Mar.2013, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tina Tarner u 73. godini prvi put na naslovnoj strani "Voga"

Američka muzička diva, Tina Tarner prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri našla se na naslovnoj tsrani poznatog magazina "Vog", i to u nemačkom izdanju za april 2013. godine.

Ova sedamdesettrogodišnja rokenrol baka pozirala je kao u najbolje vreme, sa prepoznatljivom plavom kosom, baš kao da je upravo sišla sa scene na kojoj je 1970. u emisiji "Ed Salivan Šou" otpevala pesmu "Proud Mary". Njenu fotografiju u Vogu prati natpis: "Simply the best" (jednostavno najbolja) i prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je da se podsetimo jedne od najuspešnijih zvezda muzičkog neba. Tina Tarner je rođena 1939. godinu Natbušu, država Tenesi, a njena karijera traje već više od 50 godina. Njen uspeh, popularnost i brojne nagrade donele su joj titulu kraljice rokenrola. Tarnerova se smatra jednom od najpopularnijih pevačica na svetu sa preko 180 miliona primeraka prodatih albuma širom sveta (B92)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Tina Tarner u 73. godini na naslovnici časopisa "Vogue"

Izvor: Radio 021, 10.Mar.2013, 13:56

Tina Tarner će u svojoj 73. godini po prvi put u životu izaći na naslovnoj strani prestižnog magazina "Vogue".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.