Tina Ivanović snimila ”Magiju”

Izvor: Poznati.info, 24.Okt.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tina Ivanović snimila ”Magiju”

Nakon velikog uspeha pesme ”Montenegro” koja je bila jedan od najvećih letnjih hitova, Tina Ivanović rešila je da obraduje svoje fanove novim singlom. Ona je već snimila pesmu ”Kao magija” a premijera se očekuje sutra u emisiji Grand Show.

- Iako sam pesmu odavno dobila i moji saradnici su me ubeđivali da je snimim još letos, ja to nisam želela. Bilo mi je žao da se ”Montenegro” ne isporomoviše kako treba, i bila sam u pravu jer je pesma postala veliki hit. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Od ”Magije” očekujem isto to – kaže Tina.

Pevačica je za premijeru pesme spremila dosta iznenađenja. Koreografiju koja će biti drugačiji od pređašnjih, kao i kostime koji će ostaviti bez daha sve one koji sutra budu bili uz emisiji Grand Show. Oni koji su imali prilike da čuju ”Magiju” tvrde da je pesma hit na prvu loptu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.