Tina Ivanović IZVADILA sve SILIKONE - Ušla je u šestu deceniju, a izgleda kao DEVOJČICA: Eh da sam bila pametna...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 11:43

Tina Ivanović IZVADILA sve SILIKONE - Ušla je u šestu deceniju, a izgleda kao DEVOJČICA: "Eh da sam bila pametna..."

Kako je i sama istakla, da može da vrati vreme, nikada sebi ne bi isto priredila. Danas, živi potpuno rasterećeno i bez silikona.

Pevačica Tina Ivanović ušla je u šestu deceniju i više nikada neće stavljati silikone u svoje telo.

Nakon što je povadila sve od silikona što je imala u sebi, Tina pokazuje koliko je lepa bez njih te da joj, zapravo, nikada nisu ni bili potrebni.

- Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sad sam samo luda. (smeh) Moram da kažem da nemam više implante, sada sam prirodna. Mnogo je lepše kad si prirodan... Prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi... Sve prirodno - izjavila je Tina tim povodom za "Grand news".

- Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine, nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi - rekla je pevačica takođe na tu temu.

Danas sve devojke liče jedna na drugu užasno mi je to. Odlučila sam da hoću da izvadim i silikon iz usana i više da nemam ništa od toga. Znate kako Lepa Lukić kaže: "Hoćeš da probaš sve kao majmun", e pa tako sam i ja, ali više to ne želim - istakla je Tina za DeToxic.

A post shared by Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.