Tik pred rođenje naslednice, Aleks i Filip Car OZVANIČILI POMIRENJE? Buduća mama obelodanila sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 08:54

Tik pred rođenje naslednice, Aleks i Filip Car OZVANIČILI POMIRENJE? Buduća mama obelodanila sve (FOTO)

Da li ovo sluti na lepe vesti?
Veza Aleksandre Nikolić i Filipa Cara propraćena je pod budnim okom javnosti kako u rijalitiju "Zadruga", tako i van njega. Turbulentan odnos krunian je veridbom, kao i Aleksandrinom trudnoćom. Međutim, nakon navoda da je prevario, Nikolićeva i Car su pošli odvojenim putevima.
Ipak, jedna stvar koja će ih uvek vezivati jeste njihova naslednica, čiji se dolazak bliži.
Ali, da li je bivši par još uvek bivši? Naime, Aleksandra je pre nekoliko sati okačila prelepu fotografiju putem svog Instagram storija. Na slici se nalaze otac njenog deteta i ona, dok se ljube. Slika je vidno iz doba kada su bili u najvećoj ljubavi, ali su fanovi potpuno "poludeli". Zbog ove Aleksandrine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.