Tijana Dapčević ume sve u kuhinji

Izvor: Poznati.info, 22.Apr.2013, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapčević ume sve u kuhinji

Spremam razna jela, ali insistiram na varivima, kao što su grašak, boranija, punjene paprike, pasulj, ali i pirinač zapečen u rerni – otkriva nam Tijana

SVAKOG dana sam u kuhinji, i svi koji su probali ono što spremam kažu da sam umešna u tome – kaže nam pevačica Tijana Dapčević, koja ovih dana debituje i na pozorišnim daskama.

- I on ume da kuva, a opere i sudove. Ako ne on, onda mašina – veli pevačica, čija je pretpremijera predstave “Pukla >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << bruka” već održana u Priboju, dok je premijera na programu 24. aprila na večernjoj sceni pozorišta “Boško Buha” u Beogradu. U “dirljivoj komediji”, kako je naziva Tijana, partner joj je Miki Damjanović, koji ju je i nagovorio da prihvati ovu ulogu. Reditelj predstave je Milica Kralj, a autor teksta mladi pisac Dušan Janković.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.