Tihomir Stanić ekskluzivno za “Gloriju”: Dobar je osećaj kad pobediš sebe i svoje poroke

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tihomir Stanić ekskluzivno za “Gloriju”: Dobar je osećaj kad pobediš sebe i svoje poroke

Zarad uloge načelnika policije Predraga Marjanovića u seriji “Ubice mog oca” glumac Tihomir Stanić vratio se porocima koje je odavno pobedio: alkoholu i cigaretama.

Sve se može kad čovek to zaista želi. Volja je najvažnija. Zahvaljujući njoj sam pre petnaest godina ostavio piće”, rekao je glumac u iskrenom razgovoru sa “Gloriju” i dodao:

“Što se tiče cigareta, imam i nekoliko predstava u kojima pušim, ali mi to ne predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nikakav problem. Krizu nisam imao ni tokom odvikavanja od duvana. Uopšte mi nije bilo teško. Dobar je osećaj kad pobediš sebe i svoje poroke. kad sam prestao s alkoholom, nikad više nisam poželeo da popijem ni kap. Jednostavno, ispio sam svoju turu. Slično je i sa cigaretama”.

Ostatak ovog ekskluzivnog intervjua sa Tihomirom Stanićem, pročitajte u najnovijem broju magazina GLORIA.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.