Tiganj, drška, rupa... Da li znate čemu ona zaista služi?

Izvor: Svet plus, 04.Avg.2023, 12:22

Tiganj, drška, rupa... Da li znate čemu ona zaista služi?

Tiganj, drška, rupa na dršci... Da li znate čemu ona zaista služi? Nije slučajno napravljena jer ima svoju namenu za koju možda niste znali.

Rupa na dršci tiganja nije slučano tu i nije tu radi estetike već ima svoju namenu i to ne samo jednu. Evo kako je možete iskoristiti da vam olakša posao u kuhinji.

Ova rupa namenjena je da tiganj može da se okači kada ga ne koristite, kao i da se lakše osuši nakon pranja. Ali rupa na tiganju ima još jednu, mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << praktičniju namenu...

Kuvari rupu na dršci tiganja koriste kao držač za drvene varjače tokom spremanja jer im je na taj način nadohvat ruke. Probajte i sami, videćete koliko je to praktično.

Sprečavate takođe na ovaj način da tečnost sa varjače kaplje okolo.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.