Ti si Sanja mnogo bezobrazna Skandal u Magazinu In - voditeljka usred emisije ušla u sukob SA STANIJOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 10:10

"Ti si Sanja mnogo bezobrazna" Skandal u Magazinu In - voditeljka usred emisije ušla u sukob SA STANIJOM

Snimak je postao viralan.
U emisiji "Magazin In" autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je starletu Staniju Dobrojević, starletu i pobednicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, pevačice i nekadašnje zadrugarke Ivanu Šašić i Saru Reljić, Nataliju TrikFx i Milicu Dugalić.
Jedan isečak iz emisije počeo je da kruži mrežama brzinom svetlosti, a korisnici su osuli paljbu po voditeljki zbog reči koje je uputila gošćama, pre svega Staniji.
Marinkovićeva je upitala Staniju šta radi u situacijama kada joj neka majka na ulici priđe sa ćerkom uzrasta do 10 godina, ističući kako Dobrojevićeva ne može i ne treba da bude uzor devojkama i devojčicama, a zbog njene direktnosti su svi u studiju zanemeli....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TI, STANIJA, NE TREBA DA BUDEŠ UZOR DEVOJČICAMA" Skandal u emisiji kod Sanje Marinković se i danas prepričava - žestoko prozvala starletu i SASULA JOJ SVE U LICE

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

Voditeljka Sanja Marinković bez dlake je na jeziku i uvek kaže ono što misli, pa je jednom prilikom tokom gostovanja starlete Stanije Dobrojević u njenoj emisiji, javno iznela svoje mišljenje o njoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.