Ti nisi normalan! Preopterećen si mojim bivšim Miona zatresla kuću vikanjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 13:41

''Ti nisi normalan! Preopterećen si mojim bivšim'' Miona zatresla kuću vikanjem

Mlada pevačica i reper, Nenad Aleksić Ša, imaju odnos pun turbulencija i eksplozivnih svađa, ali zbog ove je i Žana morala da se umeša

Kuća je odjekivala zvucima rasprave koja se, čini se, tradicionalno dešava svakog utorka između Mione i Ša, i svaki put postaje sve žešća. Pevačica ga je oštro izgrdila povodom njegovog iracionalnog i ljubomornog ponašanja:

- Klošaru jedan, ti nisi normalan kad razbijaš i lomiš zbog svojih izliva besa, mi smo stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno i kad je žurka družimo se svi zajedno, ne želim da se držimo kao pupčana vrpca, ti si bolestan i preopterećen - rekla je Miona.

- Ti i ja kad odemo na žurku treba da se držimo zajedno i da se grlimo i ljubimo. Ja hoću samo sa tobom da provodim vreme na žurci. Ti si bolesna, nisam ja, ja znam šta želim - rekao je Ša.

- On je nabrijan od kako je sa mnom, on je mongoloid. On svakog utorka spominje iste reči kao da je zaostao u mozgu, ta tvoja priča ne pije vodu. Ja volim da igram, nisam kao baba da stojim za stolom i da gledam ko šta radi. On je preopterećen mojim bivšim dečkom - rekla je Miona.

- Ja nisam mentol, znam šta oću, ti bi da budeš sama na žurci i da radiš šta oćeš. Ona je meni rekla kao zvaće te moj dečko bivši, pa neka zove da vidimo ko je ko, ne znam zašto imaš potrebu da aludiraš na te stvari

Za više detalja pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.