Ti meni Kristijana, ja tebi Nebojšu: Balerina u vezi sa bivšim Stanijinim dečkom?

Izvor: Scandal.rs, 26.Apr.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ti meni Kristijana, ja tebi Nebojšu: Balerina u vezi sa bivšim Stanijinim dečkom?

Bivša farmerka Jelena Milošević Balerina je, kako Pink.rs saznaje, u vezi s nekadašnjim dečkom Stanije Dobrojević, poznatim zlatarem Nebojšom Bojovićem.

Jelena i Nebojša upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u njegovoj kafani.

“Jelena mi je poslala pozdrave preko Lepog Miće. Treba da se vidim sa njom, ali nismo još stigli, jer je nešto bolesna”, prokomentarisao je Bojović svoj odnos sa Jelenom.

Bojović je poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << javnosti po vezama i aferama sa poznatim damama sa estrade.

Naime, pevačica Dijana Janković svojevremeno je živela s poznatim zlatarem, dok se s njim zabavljala i njena koleginica Marina Visković. Na listi Nebojšinih estradnih ljubavi nalaze se i Danijela Vranić, Katarina Ostojić Kaja, Stanija Dobrojević i mnoge druge.

Bojović ima i veliki broj prijatelja sa javne scene među kojima su folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i pevačica Goga Sekulić.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Balerina u vezi sa bivšim momkom Stanije Dobrojević?!

Izvor: Svet plus, 26.Apr.2016

Jelena Milošević Balerina i Stanija Dobrojević zajedno su učestvovale na Farmi 6, a osim toga i prijateljstva sa Kristijanom Golubovićem, sad imaju i još nešto zajedničko - momka!..Kako se čini, Jelena se upustila u ljubavnu vezu sa bivšim Stanijinim momkom, poznatim zlatarem Nebojšom Bojovićem....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.