“The Cursed Child”: Hari Poter uskoro u pozorišnoj predstavi

Izvor: Svet, 26.Jun.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“The Cursed Child”: Hari Poter uskoro u pozorišnoj predstavi

Hari Poter, najpoznatiji čarobnjak na svetu, debitovaće sledeće godine na londonskoj pozorišnoj sceni u predstavi The Cursed Child (Ukleto dete).
Džoana Rouling, koja se proslavila serijalom o Hariju Poteru, tvitovala je da je predstava rezultat saradnje između nje, pisca Džejka Torna i reditelja Džona Tifanija.
“Ne želim da kažem previše, da ne bih nešto pokvarila”, napisala je ona, ali je dodala da događaji u predstavi neće prethoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dešavanjima u knjigama.
Rouling je jedna od najprodavanih svetskih autrora. Njen serijal o Hari Poteru prodat je u više od 450 miliona primeraka širom sveta, a filmska franšiza zasnovana na njenim pričama, koja se sastoji od osam delova, zaradila je više od sedam milijardi dolara.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.