Teya Dora, osvojila je prestižnu nagradu - 3,2,1 - Srbija!

Izvor: Svet plus, 18.Apr.2024, 09:06

Teya Dora, osvojila je prestižnu nagradu - 3,2,1 - Srbija!

Teodora Pavlovska, poznata kao Teya Dora, osvojila je prestižnu nagradu "3,2,1 - Srbija" za najboljeg ambasadora Srbije u svetu. 
U konkurenciji za nagradu  "3,2,1 - Srbija" bili su i glumac Miloš Biković i košarkaš Nikola Jokić ali  je Teya Dora zasluženo odnela pobedu zahvaljujući svom doprinosu promociji Srbije u inostranstvu.
Teya Dora, umetnica koja će ove godine nositi zastavu Srbije na “Pesmi Evrovizije” sa pesmom “Ramonda”, ostavila je dubok trag na globalnoj umetničkoj sceni. Njen rad je još jedan primer kako umetnost može efikasno da promoviše kulturno nasleđe i talente jedne nacije.
Da podsetimo, prošlogodišnji laureat nagrade ...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.