Teya Dora mi ne odgovara na poruke Glavni koreograf nakon izbacivanja iz tima, otkrio SVE O pobednici PZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 12:40

"Teya Dora mi ne odgovara na poruke" Glavni koreograf nakon izbacivanja iz tima, otkrio SVE O pobednici PZE

Ovakva je mlada pevačica zaista.
Koreograf Alen Sesartić, bio je deo tima koji je radio na nastupu Teya Dore na Pesmi za Evroviziju 2024. Ipak, njegovo ime je uklonjeno sa spiska, a on se sada oglasio za Alo! i otkrio sve detalje skandala.
Znamo da si deo ekipe koja je radila na Teodorinom nastupu na PZE, ali i da je tvoje ime uklonjeno sa spiska. Znaš li zbog čega?
- Da, kao što i znate bio sam deo Teya Dorinog tima, od početka sam bio deo ekipe koja je radila na njenom nastupu. Planirali smo, crtali, probali i napravili pobednički nastup. Iskreno verujem da će u Švedskoj ostvariti dobar plasman. Zašto je došlo do mog brisanja i “nepostojanja”, iskreno, ne znam i ne vidim ni jedan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.