Teya Dora ŠUTNULA jednog od svojih najbližih saradnika: Isplivali detalji skandala nakon PZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 21:59

Teya Dora ŠUTNULA jednog od svojih najbližih saradnika: Isplivali detalji skandala nakon "PZE"

Evo kako je on reagovao nakon svega.

Splitski plesač i koreograf Alen Sesartić, bio je deo tima pevačice Teya Dore, pobednice ovogodišnje "Pesme za Evroviziju".

On je radio na kompletnoj produkciji i koreografiji pesme "Ramonda", kojom će Teya Dora braniti boje Srbije u Malmeu. Međutim, njegovo ime izostalo je na spisku saradnika, nakon nacionalnog takmičenja u Beogradu.

Alen tvrdi da mu nije jasno zašto nigde nije pomenut, iako je uredno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sarađivao sa čitavom ekipom, te da među njima nikada nije bilo nikakve zle krvi.

- Ne znam šta se desilo, ali sam samo primetio da mog imena nema, a bio sam deo ekipe koja je osmišljavala sve vezano za ovaj projekat i pesmu. Ni sa kim nisam bio u svađi, samo se nisam pojavio na dve probe, međutim, na vreme i uredno sam javio da sam bolestan i da moram da odsustvujem - kaže Alen.

- Bez obzira na sve, ponosan sam na to što sam sa svojom kreativnošću i idejom doprineo pobedničkom nastupu. Ovo je svetski i nešto drugačije, ali ne bih pričao o svemu ovome namerno. Jednostavno, samo ne volim da se tako neko ophodi prema mom radu. Radio sam sa svetskim zvezdama, dugo radim ovaj posao i nikad nisam bio u situaciji da se ovako nešto desi. Nije čak u pitanju ni neka moja sujeta, ja sam osoba koja će lako da prizna da ima boljih, čak to i otvoreno kažem. Ali ova situacija je skroz nejasna - dodao je koreograf.

On je takođe naveo da je Teya Dori bez obzira na sve srdačno čestitao na pobedi.

Srbija Danas/Republika.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.