Tetura se, JEDVA NA NOGAMA STOJI! Vesna Zmijanac prvi put u javnosti nakon operacije, OVAKO izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 00:19

Tetura se, JEDVA NA NOGAMA STOJI! Vesna Zmijanac prvi put u javnosti nakon operacije, OVAKO izgleda

Evo kako je pevačica nakon silnih intervencija i zdravstvenih problema!

Pevačica Vesna Zmijanac imala je operaciju srca u martu, kada joj je ugrađen bajpas, a večeras se muzička legenda prvi put pojavila u javnosti.

Povod za pevačicino pojavljivanje bio je rođendan poznatog frizera Borisa Obreškog, a ekipa portala Srbija Danas našla se na licu mesta.

Zmiki se sve vreme pridržavala za prijatelja, otežano je hodala, a na pitanje kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, samo je kratko rekla da je dobro. Pevačica je na sebi imala zeleni komplet i sako, a pored svega što joj se dogodilo, nije skidala osmeh i bila je vidno raspoložena.

Inače, Vesna Zmijanac je pet meseci od intervencije imala veliki nastup u Bugarskoj koji je maestralno odradila, a mnogi su primetili i da je značajno smršala. Nakon ovog nastupa Vesna je navodno krenula da zakazuje što više nastupa, što se nije svidelo njenoj ćerki Nikoliji.

Detaljnije u video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.