Teško će moći DA ZADRŽI TRUDNOĆU Teodora Balzak je podmuklu bolest zaradila U ZATVORU - Daju joj injekcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 22:55

"Teško će moći DA ZADRŽI TRUDNOĆU" Teodora Balzak je podmuklu bolest zaradila U ZATVORU - Daju joj injekcije

Po svemu sudeći, neće se više vraćati u Belu kuću. Iako se produkcija Pinka još uvek nije dala zvanično saopštenje ovim povodom, a kako domaći mediji prenose, bivša robijašica boluje od tzv. Hašimotovog sindroma, odnosno bolesti štitne žlezde.

Teodora Balzak privlači veliku pažnju još otkako je ušla u rijaliti "Elitu", pogotovo zbog dinamičnog odnosa sa Nikolom Bukilićem, koji je nedavno diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja imanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Šimanovcima.

Balzakova se prethodne večeri poželila Miljani Kulić da joj se lice iskrivilo i da joj opada kosa u pramenovima, a već danas je hitno izvedena iz rijalitija, kako bi posetila doktora i odradila potrebne analize. Međutim, kako su je tamo sačekale loše vesti po pitanju zdravlja, starleta je odmah po povratku u Belu kući saopštila cimerima da napušta "Elitu".

Stranice na društvenim mrežama preplavile su najnovije informacije o sada već bivšoj elitarki.

- U Belu kuću stiglo je pismo Velikog šefa gde su učesnici obavešteni da zbog zdravstvenih problema i nastavka lečenja koje nije moguće u Beloj kući Teodora Balzak prekida učešće u rijalitiju te je napustila imanje u Šimanovcu - započeta je objava.

- Teodora ima zdravstveni problem. Malo ko zna za to, ne voli da priča o tome, ali je njen problem imunitet. Na sve načine mora da ga održava jer čim joj malo padne, postoji neka bakterija koja joj napada organizam. Dok je bila u Beču u zatvoru joj se taj problem javio, iako je išla na sva moguća ispitivanja, niko joj nije dao konkretan odgovor o čemu se radi, i koja je tačno bakterija u pitanju. Nema čak ni adekvatnu terapiju, kada se desi da joj se naruši imuno sistem, obično je svaki dan na infuzijama i daju joj neke injekcije koje pobeđuju bakteriju. Doktori su joj rekli da će biti teško da ostane u drugom stanju, tačnije da održi trudnoću - stoji u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.