Terao si me da MOKRIM u gaće, ološu Janjuš i Aneli u jeku raskida IZNELI NAJVEĆE GADOSTI iz veze

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 10:40

"Terao si me da MOKRIM u gaće, ološu" Janjuš i Aneli u jeku raskida IZNELI NAJVEĆE GADOSTI iz veze

Nema adekvatnog epiteta za ovu grozotu.
Niko više ne može da isprati talase pomirenja i raskida koje nam priređuju Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić na svakih par dana.
Red svađe, red poljubaca i vrelih akcija, pa red uvreda preko kojih prelaze jedno drugom kao da ne poštuju ni sebe, a ni svoje najmilije u spoljonm svetu. Nakon nekoliko dana takozvane idile, danas je bio dan da zauvek raskrste jedno sa drugim.
Kako to obično biva, svaki raskid za sobom povlači iznošenje prljavog veša bivših ljubavnika. Takav je bio slučaj i sa Markom i Aneli.
Pored salve uvreda koju su izgovarali jedno drugom u toku prošle noći i dana, Ahmićeva se, pretpostavljamo, slučajno izlanula o...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.