Terala je Matoru da kupi stan na njeno ime! - Đedović nikada brutalnije komentarisao Anitinu drskost

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 19:00

"Terala je Matoru da kupi stan na njeno ime!" - Đedović nikada brutalnije komentarisao Anitinu drskost

Neverovatan bedzobrazluk.

"Terala je Matoru da kupi stan na njeno ime!" - Đedović nikada brutalnije komentarisao Anitinu drskost, ne verujući do čega je dovedena njegova dobra prijateljica zarad ljubavi. 

Od sinoć Belu kuću potresa skandal i krah braka Matore i Anite. Nakon suočavanja Jovane i Matee Car, sve je krenulo nizbrdo za ovaj novopečeni bračni par.

Marko Đedović danas je otkrio do sad nepoznate detalje Matorinih i Anitinih planova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrivši kako je Stanojlovićeva pokušala da "nasamari" svoju suprugu.

- Je l' ste čuli da je ova (Anita) htela da kupe stan u Kruševcu?! Pa da bi mogle da dele posle, da bi Matora prenela na nju taj stan jer je stanovnik Kruševca. Zamisli ti to da Matora ovde plavi sa trošnim srcem i da zarađuje, majka joj bolesna, a ova hoće da joj kupi stan za majku i braću - rekao je Đedović izrevoltirano. 

- Ovo je baš životna situacija - rekla je Kačavenda.

- Milena, ti ne znaš tu sreću kada je ona sinoć krenula tamo, kao ovu da nap**i da reši, ova joj viče: "Piju, piju, volim te". Klošarka folirantska. Je l' moguće bre ovo?! - pitao je Đedović.

- Znaš ti kad je meni Anita rekla za aferu "jogurt". Kaže da je neko optužio prošle sezone da je ukrala nešto Matoroj, kaže da je pogodilo što sam je ja optužila jer kao Matora može samo da sanja da će ona da ukrade nešto...Stvarno, ne da mi nije bila namera, mogla sam da ćutim - rekla je Kačavenda.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.