Teodoru je SRAMOTA što je bila sa Anđelom Mama Džehva otkrila šta joj je ćerka rekla u poverenju o Rankoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 23:38

"Teodoru je SRAMOTA što je bila sa Anđelom" Mama Džehva otkrila šta joj je ćerka rekla u poverenju o Rankoviću

Zadala novi udarac bivšem zetu.

Aktuelni učesnik "Elite", Anđelo Ranković, poznat je po svojim romansama u rijlitiju. Trenutno uživa u ljubavi sa Anitom Stanojlović, a svi pamte njegovu vezu sa Teodorom Džehverović.

Teodora i Anđelo su raskinuli po izlasku iz prve sezone "Zadruge", a nakon rastanka nisu ostali u dobrim odnosima.

Majka Teodore Džehverović, Gordana Džehverović, je sada priznala da joj se ćerka poverila i da joj je rekla da ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sramota što je bila sa Anđelom.

- Ona je iznenađena i šokirana. Rekla mi je da ju je sramota sa kim je bila. Voleli su se, to jeste - rekla je Goca Džehverović.

Inače, Anđelo je nedavno pričao o vezi sa Teodorom Džehverović.

- Požalili smo se jedno drugom šta smo sve prošli, a uopšte nisam rekao šta sam sve prolazio kroz sve ove godine, neću ostati imun ni na šta niti ću nekome ćutati. Sve što sam mu rekao je milioniti deo svega što sam ja ćutao i trpeo. Neki ljudi znaju da sam bio iskorišćen za mnoge stvari, samo neću to da potenciram. Mogao sam svima da skačem po živcima i da napravim haos, ali nisam - tvrdi Anđelo Ranković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.