Teodoru Džehverović OSTAVIO DEČKO: Košarkaš spakovao kofere, pevačici će ovaj potez SLOMITI SRCE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 19:29

Teodoru Džehverović OSTAVIO DEČKO: Košarkaš spakovao kofere, pevačici će ovaj potez SLOMITI SRCE?

Na društvenim mrežama krenule su opasne spekulacije!

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje u medijima i na društvenim mrežama, pogotovo otkako je okončala emotivnu vezu sa košarkašem, Ninom Čelebićem.

Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a trenutno se najviše spekuliše da je od ovog juna u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maticom Rebecom.

Iako je Teodora tokom celog leta uživala u ljubavi sa košarkašem i obilazila različite destinacije, sa kojih su kačili fotografije na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram, zbog čega je baš i razotkrivena njihova veza, izgleda da im se pojavila ozbiljna prepreka.

Matic je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram saopštio da je postao deo košarkaškog kluba Kazma, koji se nalazi u Kuvajtu. On je već spakovao kofere i podelio nekoliko fotografija, a mnoge zanima kako to podnosi Teodora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.