Teodorina majka se OGLASILA: Direktnu poruku poslala zbog UGNJETAVANJA ĆERKE - Naoštrila se protiv njih

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 09:46

Teodorina majka se OGLASILA: Direktnu poruku poslala zbog UGNJETAVANJA ĆERKE - Naoštrila se protiv njih

Što na um, to na drum.
Majka učesnice Elite Teodore Delić, Slavica Delić ne može da sakrije animozitet prema Mileni Kačavendi, koja konstantno omalovažava i šikanira njenu ćerku. Ona je rekla da Milena mrzi ceo svet i sebe, pa je to razlog animoziteta prema Teodori.
- Znam da su Kačavenda i Đedović svašta komentarisali i pričali o Teodori, šta da vam kažem... Oni do podne mrze sebe, a od podne ceo svet, šta ima veze oni su se tako dogovorili i treba da je tretira kao princezu. To pokazuje koliko se zapravo vole. Ona njemu ponekad nešto pomogne, ona je navikla tako da živi, uvek je plaćala da joj drugi spremaju, ipak je mlada devojka i još uvek nije navikla da kuva - objasnila je ona.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.