Teodori život VISI O KONCU: Ćelije imunog sistema JOJ RAZARAJU TKIVO, nalazi loši - zbog OVE BOLESTI izašla

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 21:50

Teodori život VISI O KONCU: Ćelije imunog sistema JOJ RAZARAJU TKIVO, nalazi loši - zbog OVE BOLESTI izašla

Balzakova je bila jedna od kontroverznijih učesnica koja je vrlo brzo izbila u prvi plan rijalitija pre svega zbog svoje turbuletne veze sa Nikolom Bukilićem. Međutim, zbog podmukle bolesti je diskvalifikovana.

Veliki šef je danas obavestio ukućane da je Teodora Balzak diskvalifikovana iz "Elite" iz zdravstvenih razloga i da više neće biti deo najgledanijeg rijalitija.

Po svemu sudeći, neće se više vraćati u Belu kuću. Iako se produkcija Pinka još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek nije dala zvanično saopštenje ovim povodom, kako "Republika" prenosi, bivša robijašica boluje od tzv. Hašimotovog sindroma, odnosno bolesti štitne žlezde.

Balzakova se prethodne večeri poželila Miljani Kulić da joj se lice iskrivilo i da joj opada kosa u pramenovima, a već danas je hitno izvedena iz rijalitija, kako bi posetila doktora i odradila potrebne analize. Međutim, kako su je tamo sačekale loše vesti po pitanju zdravlja, starleta je odmah po povratku u Belu kući saopštila cimerima da napušta "Elitu".

- Pakao rezultati! To je drugi problem. Rekla mi je: "Ovo nije za zaj*banicu, šta si radila do sad"... Moram da izađem odavde - kazala je Teodora danas cimerima, a zatim i ubrzo izašla iz rijalitija kako bi se posvetila svom zdravlju.

Hašimoto tireoiditis je autoimuno oboljenje gde ćelije imunog sistema napadaju i razaraju tkivo štitaste žlezde (tireoide). Simptomi ne moraju da se pojave na početku, a kako zapaljenje napreduje, opadaju hormoni štitaste žlezde, što vodi u hipotireoidizam. Hašimotova bolest se javlja kod oba pola, nešto češće kod žena posle 40. godine starosti, a beleže se slučajevi i kod tinejdžera, pokazuju istraživanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.