Teodora se vraća u vilu: Ne piše vam se dobro! Dalila, razočarala si me!

Izvor: Svet, 09.Mar.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora se vraća u vilu: Ne piše vam se dobro! Dalila, razočarala si me!

U večerašnjoj emisiji “Upoznajte Parove” gost je između ostalih i Mlađan Jovanović koji se napolju druži sa Teodorom Radojičić.
Teodora je po Mladenu poslala pismo za učesnike.
“Moj povratak će biti vaš kraj. Vratiću se da pobedim. A, Dalili bih poručila da nije sve u poklonu i da ima nešto i u prijateljstvu. Mislila sam da si drugačija, ali sam shvatila da veruješ jeftinim grupacijama oko sebe i onima koji najavljuju da će da te žene, pa posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << poriču”, poručila je Teodora.
Dalila je odmah reagovala i poručila Teodori da se ne potresa zbog njene poruke i da ona sama bira kome će da veruje.

Објава коју дели rijaliti (@rijaliti.eu) дана 20. Феб 2017. у 8:56 PST

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Teodora se vraća u Parove i poručuje: Ne piše vam se dobro!Dalila razočarala si me! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2017, 00:18

U najpopularnijem rijalitiju Parovi situacija je iz dana u dan sve napetija, a novi haos mogao bi da izazove najavljeni povratak Teodore Radojičić...U večerašnjoj emisiji Upoznajte Parove gost je između ostalih i Mlađan Jovanović koji se napolju druži sa Teodorom Radojičić. Teodora je po Mlađanu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.