Teodora Džehverović NAPUSTILA BOLNICU: Evo gde se sada nalazi i u kakvom je stanju nakon HITNE OPERACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 14:58

Teodora Džehverović NAPUSTILA BOLNICU: Evo gde se sada nalazi i u kakvom je stanju nakon HITNE OPERACIJE

Vreme je da i njoj krene, nakon teškog početka godine.

Pevačica Teodora Džehverović operisana je na Badnje veče. Ona je napustila bolnicu i sada je pokazala ko brine o njoj.

Naime, Teodora je na Instagramu objavila snimak i pokazala mama Džehvu koja se ne odvaja od nje.

- Četiri si popila, a juče sam ti rekla da popiješ jednu. Laže bre, samo kupuje tablete, a ne pije - ljutila se mama Džehva dok se Teodora smejala u pozadini.

- Klasična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << keva - dodala je pevačica.

Vidimo da se Teodora polako oporavlja nakon intervencije koju je imala na Badnje veče, kada joj je cista na jajniku pukla, te izazvala jake bolove u predelu stomaka.

- Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo - započela je Teodora, a onda dodala da se sada oseća bolje:

- Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem - napisala je tada pevačica.

Srbija Danas/ Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.