Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora Džehverević se viđa sa BIVŠIM DEČKOM Katarine Grujić!

Bivša učesnica “Zadruge” i popularna pevačica Teodora Džehverović, objavila je stori na instagramu koji je ostavio sve u šoku. Ona se pohvalila stomatološkom intervencijom, ali to je svima bilo manje bitno nakon što su videli ko je pored nje. Naime, radi se o bivšem dečku Katarine Grujić i nekadašnjem učesniku rijalitija “Farma” Borisu Stamenkoviću. Ona The post Teodora Džehverević se viđa sa BIVŠIM DEČKOM Katarine Grujić! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

UDALA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Niko nije ni slutio da će stati na ludi kamen (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020

Nekadašnja učesnica rijaliti programa ”Zadruga”, Pinkova zvezda Andrijana Radonjić otputovala je sa svojim dečkom Franetom u Dubai, odakle svakodnevno objavljuje romantične fotografije na svom profilu na Instagramu. Osim što su uživali u pustinji, njih dvoje su ovo čarobno putovanje iskoristili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.