Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2020, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Teku mi suze, ništa lepše nisam čula…” Konačno objavljen Eminin “Roman” koji su svi željno čekali

Pesma “Roman“, koju već mesec dana ljudi željno iščekuju, konačno je ugledala svetlost dana! Naime, od kada je pretalentovana Emina Tufo, za koju kažu da je jedan od najboljih ženskih vokala koji se pojavio poslednjih godina, snimila deo pesme uz pratnju autora teksta Baneta Opačića, žene su je masovno šerovale, zbog preteške priče koju nosi. The post “Teku mi suze, ništa lepše nisam čula…” Konačno objavljen Eminin “Roman” koji su svi željno čekali appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Posle priča o razvodu Maja Berović šokirala izjavom! “Neću slaviti dan zaljubljenih jer…”

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2020

Popularna pevačica Maja Berović bez obzira na priče o razvodu, koje kruže poslednjih mesec dana, ne obraća pažnju na iste i krupnim koracima ide napred. Stanje u njenom braku je najboljem redu i ništa se nije promenilo, ali ono što je novina je da je Maja snimila nove pesme i trenutno radi na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.