#TeenTalk2015 pogledajte panel “Između fantazije i realnosti: Stvaraju li mediji nove mlade nasilnike?”

Izvor: Svet, 24.Okt.2015, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#TeenTalk2015 pogledajte panel “Između fantazije i realnosti: Stvaraju li mediji nove mlade nasilnike?”

Na završenoj konferenciji TeenTalk2015 u Domu omladine Beograda okupio se veliki broj tinejdžera, učenika, studenata i njihovih predavača.
Časopis BRAVO koji organizuje konferenciju u saradnji sa kompanijom Telenor, treću godinu za redom, kroz zanimljive panele i diskusije, pokrenuo je važna pitanja u vezi sa odrastanjem tinejdžera.
Konferenciju je zvanično otvorio Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, čije pojavljivanje i obraćanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je izazvalo oduševljenje publike.
Na drugom panelu “Između fantazije i realnosti: Stvaraju li mediji nove mlade nasilnike?” učestvovali su: Aleksandar Ilić (pisac), Darko Ivić (glumac), Stevan Filipović (reditelj), Ivan Francuski (HR menadžer, “Eipix”), Tatjana Vojtehovski (Prva TV)
Moderatorka: Jovana Gligorijević (“Vreme”)
O čemu su sve govorili poslušajte u videu:

Pogledajte još i:
#TeenTalk2015 Pogledajte panel “Ostvari svoj san: Na koji način inovatori i jutjuberi grabe do uspeha?”
#TeenTalk2015 Poslušajte case study “Career coaching: Kako načiniti pravi izbor budućeg zanimanja”
#TeenTalk2015 Poslušajte šta je ministar Vanja Udovičić rekao prilikom otvaranja konferencije
#TeenTalk2015 Stvaran život tinejdžera online

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

#TeenTalk2015 pogledajte panel “Između fantazije i realnosti: Stvaraju li mediji nove mlade nasilnike?”

Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2015

Na završenoj konferenciji TeenTalk2015 u Domu omladine Beograda okupio se veliki broj tinejdžera, učenika, studenata i njihovih predavača...Časopis BRAVO koji organizuje konferenciju u saradnji sa kompanijom Telenor, treću godinu za redom, kroz zanimljive panele i diskusije, pokrenuo je važna...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.