Tea Tairović u VELIKOM PROBLEMU - Otkrila šta se dešava na ljubavnom planu: Šta ja SMETAM devojci?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 18:31

Tea Tairović u VELIKOM PROBLEMU - Otkrila šta se dešava na ljubavnom planu: "Šta ja SMETAM devojci?"

Bila je potpuno iskrena o svom trenutnom životu.

Mlada zvezda Tea Tairović priredila je publici pravi spektakl u najluksuznijem hotelu na Kopaoniku, gde je sinoć pred više hiljada ljudi održala koncert i do ranih jutarnjih časova ređala svoje hitove.

Tea je pred sam nastup za domaće medije otkrila detalje oko novog albuma, pesama, ali jednim odgovorom, pevačica je nasmejala sve. Iako nije prvi put na Kopaoniku, prvi put je pevala na jednom velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << događaju povodom Sretenja.

Na nastupima u Crnoj Gori, pojavio se i jedan dečko koji ju je "oborio s nogu", kada joj je pokazao tetovažu na grudima - njen lik.

- Nisam mogla da verujem iskreno, on je onako diskretno došao i pokazao mi je tetovažu. Rekla sam mu: "Sačekaj, stani. Jel to prava tetovaža?", on je rekao "jeste". Zaista nisam imala reči, presrećna sam. Mislim, kako zahvaliti nekom na tome? Ovim putem ga pozdravljam i puno ga ljubim, divan momak, kulturan, normalan - rekla je ona i dodala:

- Što? Mislim... On sve pesme zna i jako voli i poštuje sve što ja radim. Nije mu prvi put da dolazi na moje nastupe, nije on dečko ni hteo da se preterano eksponira. To što je tiče devojke, pa što ja smetam devojci?

Na pitanje da li je ona ljubomorna, iskreno je odgovorila:

Šta mislis? Vidi ja i saradnicima ne dam da puno vrdaju, a kamoli da imam momka. "Reci mi boj, boj, da ti si moj, moj" - citirala je Tea jedan od svojih stihova.

Vrlo ažurno i ubrzano radi na novim pesmam i albumu, a iako joj sve ide po planu našla se u velikom problemu.

Radim na novim pesmama i jako sam uzbuđena, zato što je to sad onaj najlepši deo, kreativni deo gde pevam, prepevavam, ispravljam, pevam prateće vokale.. Inače učestvujem jako u procesu rada, nedavno su se saradnici našalili i rekli mi: "Još da počneš da radiš i aranžmane, i to je to". Stvarno volim jako da se mešam i da učestvujem, to je do sad urodilo plodom - rekla je ona i otkrila kakav problem ima:

- Imam žestok problem, jer ti ne možeš publici da plasiraš previše pesama jer prosto neće imati vremena sve da čuju, danas je takvo vreme. Imam mnogo, mnogo pesama, više nego što mi treba pa se bojim da ne pogrešim. Jeste bila ideja da publici predstavim neke od pesama, za koje imam dilemu pa da oni odluče koja im se sviđa.

Jedan jedini spot za sada za jednu ljubavnu pesmu koja se zove "Nek ti je srećno" i lepa je. Kad je bio Dan zaljubljenih, pa... lepo - završila je Tea.

Srbija Danas/Telegraf/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ŠTA JA SMETAM NJEGOVOJ DEVOJCI?" Tea Tairović progovorila o karijeri, ali i problemu u kojem se našla: A evo kako je provela Dan zaljubljenih

Izvor: Blic, 17.Feb.2024

Pevačica Tea Tairović oborila je publiku sa nogu na nastupu na Kopaoniku, međutim, još uvek svi pričaju o njenom nastupu u Crnoj Gori, gde joj je prišao muškarac koji je istetovirao njen lik na grudima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.