Taylor Swift odbojna momcima

Izvor: Poznati.info, 31.Mar.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taylor Swift odbojna momcima

Lepa kantri pevačica već neko vreme ne može da nađe momka. Iako se radi o pevačici koja iza sebe ima brojne nagrade i veliki talent, Taylor Swift je odbojna momcima koji ne žele da budu u vezi s njom.

Stručan tim ove kantri pevačice je rešio da Taylor neko vreme neće izlaziti niti ići na sastanke. Tu je odluku donio njen menadžerski tim jer ne postoji momak koji bi hteo da bude sa pevačicom.

Glavni motivi njenih pesama su nesrećne ljubavi, pa se ni jedan momak ne želi naći u pesmi Taylor Swift. Brojni momci su priznali kako se boje pevačice i kako im se ne sviđa njena ličnost.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.