Tata Željko VAN SEBE: Za ovu sitnicu 1.000 EVRA ko od šale Mitrovićeva ćerka i verenik UPRILIČILI SLAVLJE u Rimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 17:39

Tata Željko VAN SEBE: "Za ovu sitnicu 1.000 EVRA ko od šale" Mitrovićeva ćerka i verenik UPRILIČILI SLAVLJE u Rimu

Prelepi kadrovi, stižu nam iz inostranstva.

Mlađa ćerka Milice i Željka Mitrovića, Andrea, proslavlja danas, 1. marta, slavi 23. rođendan, te su se porodično okupili u Rimu da obeleže ovaj divan dan. Porodica se potrudila da Andrei ovaj dan bude nezaboravan. Osim torte na kojoj piše "Srećan rođendan, Andrea", soba je bila prepuna crvenih balona u obliku srca, buketa crvenih i belih ruža, brojnih kesa punih poklona, ali i njoj najbitnije - dragih ljudi koji su se nalazili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko nje.

Željko je na svom Instagram profilu objavio video kako se raduje povodom ćerkinog rođendana, te uz muziku i prskalice je imao poruku za mlađu naslednicu. "Probudiše me jutros u Rimu ranije nego obično, jer je danas poseban dan! Srećan rodjendan draga moja Andrea", napisao je on.

Milica, Andreina majka, takođe je postavila vrlo emotivan snimak na pomenutoj platformi. Željko se i dalje veselio i bio van sebe od sreće, do je ona naslednicu grlila, a Andrea je sve to zabeležila kamerom, te su je u jednom trenutku savladale emocije. Međutim, slavlje je počelo sinoć kada su pravili doček rođendana.

Andrea se u ekskluzivnom restoranu u Rimu nalazila sa svojim emotivnim partnerom Šonom, ali i sestrom Kristinom i zetom Ilijom, koji su večerali, te pokazali svojim pratiocima kako uživaju. Mladi biznismen, verenik Kristine Mitrović, navikao je život na visokoj nozi, te je objavio fotografije kako piju vino koje košta skoro 400€ i to 2 flaše, ali se i konzumirao tompus kojim se kreće cena od 400$.

Podsetimo, Ukrajinac Ilija, koji je ponosni budući zet Željka i Milice Mitrović, verenik njihove starije naslednice Kristine, jedan je od najmlađih milijardera na svetu. Mladi biznismen bavi se proizvodnjom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma, jer je Ilijina porodica jedna od najuspešnijih u svetu kad je u pitanju upravo uranijum. Inače, Kristinin budući suprug ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

Ilija je veoma pažljiv prema svojoj verenici. Nju svako jutro kad se probudi dočeka prepuna soba svežeg cveća. Da Iliji ništa nije teško kako bi usrećio Kristinu, govori to što se sa njom uputio sa Santorinija na Mikonos helikopterom, samo da bi ručali u njenom omiljenom restoranu, čime se naslednica Mitrovićevih pohvalila na Instagramu. I fotografije koje Kristina objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a ona se često pratiocima pohvali i skupocenim poklonima koje dobija od budućeg supruga.

U prilog tome svedoče i snimci koje objavljuje sa slavlja koja Mitrovići često prave, a koja on i Kristina ne propuštaju. Gde god da borave u svetu, njih dvoje dolaze u Beograd kako bi ispoštovali važne datume. Kristina i Ilija su u nedelju veče stigli u Beograd, gde će boraviti nekoliko dana. To je trenutno njihova destinacija, a inače obilaze ceo svet. Još uvek nije poznato kad će se njih dvoje venčati, ali nema sumnje da će to biti gala svadba na svetskom nivou. Porodica Mitrović godišnje odmore provodi u Kanu, Monaku i Londonu, a na tim putovanjima često im se pridruže Kristina i Ilija.

On se često može videti u ekskluzivnim restoranima gde se za ulazak plaća godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti. Takođe voli skupocenu garderobu i tompuse, pa se na njemu mogu videti najprestižnije marke.

Gde god da se pojavi, privlači pažnju svojim smislom za humor, pozitivnom energijom i inteligencijom.

U Ujedinjenom Kraljevstvu Ilija ima nekretninu u kvartu gde žive pripadnici svetskog džet-seta. Prijatelji para kažu da je njihova ljubav veoma jaka i da se od trenutka kad su otpočeli vezu ne razdvajaju.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.