Tašta Vlade Georgieva iskreno: Neka su oni srećni i neka se oni vole!

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tašta Vlade Georgieva iskreno: Neka su oni srećni i neka se oni vole!

Majka Milice Samardžije, devojke Vlade Georgieva otkrila je da se ne meša u njihove odluke i da joj je važno samo da budu srećni i da se vole.

Naime, Vlado i Milica nisu želeli da se oglašavaju povodom trudnoće i braka, a novinari su uspeli da pronađu manekenkinu majku i porazgovaraju sa njom. Ona je otkrila da joj je ćerka u petom mesecu trudnoće i da nema ništa protiv njihovih odluka.

Vlado je nedavno izjavio da će ipak zadržati titulu večitog neženje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i da svoju vezu sa Milicom neće krunisati brakom. Miličina majka bila je iskrena i srećna. ''Došlo je vreme da i ja budem baka. Ti ugovori i ti papiti, to je njihova odluka. Kako oni odlučne, važno je da se oni vole i da su srećni'', rekla je Mira.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.