Tara u SRODSTVU sa poznatom zadrugarkom?! Svima je predstavlja kao TETKU - pevačica se oglasila i OTKRILA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tara u SRODSTVU sa poznatom zadrugarkom?! Svima je predstavlja kao TETKU - pevačica se oglasila i OTKRILA...

Ovo je jedina istina!

Manekenka Tara Simov napravila je pravu pometnju kada je ušla u treću sezonu "Zadruge".

Sve je zaintrigirao njen život, a sada se pojavila još jedna informacija koja je šokirala sve - da je ona u srodstvu sa pevačicom Zoricom Marković.

Naime, Simova je tu navela da joj je pevačica Zorica Marković rođena tetka, što je komentarisala i po svom Instagram profilu, a evo šta je pevačica i bivša zadrugarka rekla na to. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ona mene tako doživljava, ali nisam joj tetka. Ja njenu mamu znam dosta, dosta dugo. Znam i nju kad je bila mala. Posle smo se nešto, pravo da vam kažem, bez nekog razloga izgubile kontakt. Njena majka je pevala i to izuzetno dobro. Jedna lafica, jedna dobra žena i izuzetan borac. Žena na mestu, što se kaže. Tara je njen život - ispričala je Zorica, pa otkrila šta misli o Simovoj...

- Sviđa mi se ta njena pozitivna ludorija u glavi, aktivna je. Ja volim, ona je ultra giga moderan tip, to nema priče. Kako volim da kažem ja: "Luda klinka, ali na pozitivan način". Ona je oduvek bila svojeglava i imala svoje principe i stavove, bila drčna i borbena i bez dlake na jeziku. Ona je jako interesantna, volim tu bezobraznost koju ona ima, a to je tamo potrebno. Ona je jako emotivna devojka. Ima i te kako dobrih osobina, ali svakome po zasluzi. Bori se dobro - istakla je pevačica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.