Tara Simov OSTAVILA DANILA: Bivša zadrugarka NAPUSTILA LJUBAVNO GNEZDO, sve detalje okačila JAVNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 22:46

Tara Simov OSTAVILA DANILA: Bivša zadrugarka NAPUSTILA LJUBAVNO GNEZDO, sve detalje okačila JAVNO

Na društvenim mrežama je usledila žustra polemika o razlozima njihovog raskida. Iako ni Tara ni Danilo do sada nisu javno komentarisali ovu situaciju, javnost je veoma zainteresovana za dalji razvoj događaja.

Bivša učesnica rijaliti programa Zadruga, Tara Simov, nedavno je postala majka dečaka Nikolaja, a sada se našla u centru medijske pažnje pažnje zbog navodnog raskida sa svojim partnerom Danilom Raičevićem.

Nakon izlaska iz porodilišta, Tara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je započela zajednički život sa Danilom, ali su nedavni događaji ukazali na to da je njihova ljubavna priča završena.

Javna pažnja se usmerila na Tarin Instagram nalog nakon što je ona obrisala sve zajedničke trenutke sa Danilom i otpratila ga sa svojih društvenih mreža. Ovo je mnogima bio jasan signal da je njihova veza završena.

Tarin poslednji stori na Instagramu, gde je zabeležila put kojim odlazi, dodatno je potvrdio da je došlo do raskida.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.