Tanja skida 10 kila viška!

Izvor: Poznati.info, 20.Nov.2012, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja skida 10 kila viška!

Savićka posetila nutricionistu u Australiji i svaki dan vežba kako bi se zategla pre nego što se vrati na scenu

Pripreme za povratak.

Tanja Savić se u drugoj trudnoći, sa sinom Đorđem, veoma ugojila, pa sada mora da skine deset kilograma viška, saznaje Kurir! Pored vežbanja, pevačica je u Australiji posetila i nutricionistu kako bi uz odgovarajuću ishranu najbrže smršala i vratila liniju kakvu je nekada imala.

- Morala je mnogo toga da izbaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << iz svog jelovnika, pa joj se tako ishrana svela na ražani hleb, voće, povrće i ribu. Pored toga, svaki dan trči i već joj se primećuju rezultati – kaže naš izvor blizak pevačici.

Inače, Tanja je veoma uzbuđena zbog dolaska u Srbiju. Ona želi da povrati status najpopularnije „zvezde Granda“ i svesna je da će do toga stići ukoliko bude maksimalno posvećena karijeri. Upravo zbog toga se uveliko sprema za veliki povratak, koji se očekuje neposredno oko Nove godine.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.