Tanja Savić upletena u KRAĐU, traži je POLICIJA!

Izvor: Svet, 06.Jul.2020, 20:02

Tanja Savić upletena u KRAĐU, traži je POLICIJA!

Tanju Savić prošle nedelje kontaktirala je policija da dođe u stanicu zbog krađe identiteta i pokušaja pljačke, piše najnoviji SVET!
„Tanja je trebalo još prošle nedelje da to obavi, ali nije dolazila u Beograd iz Radinca. Kako su joj objasnili, neko se lažno predstavljao kao ona i pokušao da skine sav novac sa računa”, priča izvor za SVET i nastavlja:
ZAMALO DA NADRLJA KAO ROMANA!
„Neko, očigledno veoma vičan sa kompjuterima, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << istog naloga, predstavljajući se kao Tanja, pokušao je od drugog lica, tačnije sa drugog računa da uzme novac. Ispalo je da se ona bavi kriminalnim radnjama i mogla je da nadrlja. Em da ostane bez para, em da završi u zatvoru zbog tuđih malverzacija. Pretpostavljamo da se pravi počinitelj odlučio za njen identitet jer je mislio da je u Australiji ili da nema pojma sa kompjuterima. Srećom, policija je sve otrkila na vreme, ali da je mogla da nagrabusi, jeste”.

„Zvali su me da odem da dam izjavu zbog krađe nekih para sa kartice i krađe identiteta. Prvo sam mislila da se neko šali sa mnom, ali zapravo nije bila šala. Otići ću da vidim šta se to dešava pošto su mi rekli da takve razgovore ne mogu da vode preko telefona”, objasnila je Tanja samo za SVET.
NOVI SVET U PRODAJI! NOVAK SE OSEĆA JAKO LOŠE! Ovo je njegova najteža bitka! LUNA PRESEKLA! Više ništa neće biti isto! HAOS NA DEDINJU! DUŠKO POLUDEO NA JK! Tanja Savić UPLETENA U KRAĐU!

IVAN GAJIĆ/SVETSVET/ATAIMAGES
The post Tanja Savić upletena u KRAĐU, traži je POLICIJA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.