Tanja Savić se pre braka zabavljala sa OVIM KOLEGOM, a danas ne razgovaraju zbog KUĆNOG SNIMKA ZA ODRASLE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić se pre braka zabavljala sa OVIM KOLEGOM, a danas ne razgovaraju zbog KUĆNOG SNIMKA ZA ODRASLE!

Prošlo je dosta godina od tad!

Nekadašnja zvezda "Grand" produkcije, Tanja Savić, danas je u braku sa biznismenom Dušanom Jovančevićem, sa kojim ima dvojicu sinova Đorđa i Maksima, a malo ko seća da je volela jednog kolegu.

Tanja je na početku karijere bila u kratkoj emotivnoj vezi sa pevačem Darkom Filipovićem. Oni su se upoznali tokom prve sezone takmičenja "Zvezde Granda" iz koje su oboje izašli kao finalisti 2004. godine i tako dobili priliku da budu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevači "Grand" produkcije.

Naredne godine sevnule su varnice, te su nekoliko meseca bili u emotivnoj vezi. U tom periodu su snimili duetsku pesmu "U godini jedan dan".

Објава коју дели Darko Filipovic (@darkofilipovic_official) дана 24. Авг 2018. у 12:41 PDT

Nakon raskida bili su u dobrim odnosima, sve dok Darko za jedan tabloid nije izjavio da možda postoji njen kućni video za odrasle. Tanja mu je to zamerila i od tada ne razgovaraju.

Da su u zategnutim odnosima bilo je jasno i kada se Tanja pre nekoliko godina prilikom snimanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato" nije pozdravila sa Filipovićem, bar su tako mediji tvrdili. Sa druge strane, Darko je putem Instagrama Tanji poručio da je "vreme da poseti psihoterapeuta".

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана 3. Феб 2019. у 2:34 PST

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана 26. Јан 2019. у 11:03 PST

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана 22. Јан 2019. у 5:13 PST

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана 21. Дец 2018. у 10:01 PST

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана 12. Дец 2018. у 7:28 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.