Tanja Savić prijavila je policiji otmicu svojih maloletnih sinova!

Izvor: Svet plus, 12.Avg.2020, 09:15

Tanja Savić prijavila je policiji otmicu svojih maloletnih sinova!

Pevačica Tanja Savić prijavila je policiji u Srbiji i Australiji otmicu svojih maloletnih sinova Maksima i Đorđa i to nekoliko meseci nakon što ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo na drugi kontinent, a zatim im zabranio svaki kontakt s majkom.

Kako je konačno rešila da kaže istinu o svom suprugu i otkrije da joj je oduzeo dečake, pevačica Tanja Savić naišla je na veliku podršku svojih koleginica, koje su u razgovoru za „Alo!“ imale jasne poruke za nju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Podršku joj je među prvima pružila Ana Kokić, koja je i sama majka dvoje dece.

- Odnos muža i žene nikako ne sme da se umeša u odnos oca i majke. Tužno je da deca budu odvojena od roditelja, u ovom slučaju od majke koja im je sada najpotrebnija. Nikada neću razumeti ljude koji decu koriste kao oružje protiv partnera, ne mareći za njihova osećanja i potrebe! Užas, dno dna! Ne smem ni da zamislim kako je Tanji! Molim se da što pre zagrli svoje anđele i da se nikada više ne odvoji od njih - poručila je Kokićeva, čiji stav podržava i mlada zvezda Rialda Karahasanović.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

TANJI SAVIĆ MUŽ UZEO NOVAC Otkrivamo! Prijavila ga je za OTMICU SINOVA, a od njega je doživela još jedan udarac

Izvor: Blic, 12.Avg.2020

Tanja Savić je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Jovančević bi zbog toga mogao da bude osuđen na novčanu, kao i zatvorsku kaznu, a sada je isplivala još jedna šokantna informacija koja dosad nije bila poznata javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.