Tanja Savić pretila novinarima: Zapaliću vam redakciju!

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić pretila novinarima: Zapaliću vam redakciju!

naslov: 
Tanja Savić pretila novinarima: Zapaliću vam redakciju!



excerpt: 
Iako je svih ovih dana davala kontradiktorne izjave o svađi sa suprugom i kidnapovanju sina, pevačica je otišla dalje: demantovala je samu sebe i direktno pretila medijima...


izvor: 
Puls


tekst clanka: 
Iako je svih ovih dana davala kontradiktorne izjave o svađi sa suprugom i kidnapovanju sina, pevačica je otišla dalje: demantovala je samu sebe i direktno pretila medijima. U emisiji Amidži šou, pred sam put u Аustraliju gde je u subotu otputovala sa suprugom Dušanom i jedanaestomesečnim sinom Maksimom, Tanja Savić je u nasnimljenoj poruci za gledaoce ispričala: "Nisam pričala ni sa jednim medijima kod nas o tome, i moram da kažem da su sve ove frke koje su ispale o mom navodnom raspadu braka su neistina. U policijskoj stanici imam nekoliko prijatelja i otišla sam da predam papire za pasoš, možda se nekome nisam javila pa je taj neko izmislio priču o prijavi otmice deteta. Mislim da mediji pišu svašta ružno o meni i ne znam zašto je to tako. Ja sam mirna osoba, imam normalan, porodičan, miran život, sa sinom i mužem. Ne tražim skandale. Kada smo čuli i čitali šta su sve pričali za nas, Dušan i ja smo se smejali. Šta ćemo drugo? Oni su toliko slobodni da prelaze sve granice. Ja sam tolerantna i trpim, donekle, ali kada mi pukne film, ne znam šta će biti. Zapalići im redakciju!", rekla je pevačica.
"Dušan i ja smo super, a našu sreću dokazuje i činjenica da sam opet trudna. Ne znam u kom sam mesecu, ali imam sve simptome i uradila sam tri testa koji su pozitivni. Nije bila planirana beba, ali kada odraste naravno da ću reći da je planirana. Mislim da bih više volela da je devojčica sada, ali ako je dečak i onda je super. Samo da se ne ugojim kao prošli put. Imala sam 84 kg. Odlazim za Australiju zbog produženja vize a želela bih da se zahvalim svim svojim fanovima na podršci i obećavam da ćemo se čuti preko Skajpa i pokazaću svima moj stomačić", završila je Tanja svoju izjavu. Gledaoci koji su poslednjih par nedelja pratili slučaj Tanje Savić, verovatno su ostali nemi. Jer, evo šta se sve dešavalo.
9. novembar:
Folk pevačica Tanja Savić (26) prijavila je policiji supruga Dušana Jovančevića (30) zbog navodne otmice njihovog desetomesečnog sina Maksima, ali je prijavu povukla jer je Dušan, nakon telefonskog razgovora sa policijom, odlučio da prekine put u Australiju. Poznata pevačica je Policijskoj upravi u Smederevu prijavila pokušaj kidnapovanja deteta. Ona je u policiji izjavila da je suprug Dušan odveo njihovog sina Maksima bez njenog pristanka u nepoznatom pravcu, uzevši joj pred put sumu od 5.000 evra. Tanja je bila uplašena da će Dušan odvesti dete za Australiju. Svemu je prethodila bračna svađa čiji povod nije poznat.
Kako nezvanično saznaju Novosti, policija je telefonom pozvala Dušana Jovančevića, koji je već bio na putu, ali nije napustio Srbiju. Policajci su mu, kako saznajemo, objasnili da maloletno dete ne može da izvede iz zemlje bez pristanka drugog roditelja, što on, navodno, nije znao. Odmah je odlučio da se vrati. Tanjinog supruga policija je ispratila nazad u Smederevo jer nije znao put kojim je trebalo da se vrati.
Tanja je protiv supruga podnela prijavu za nasilje u porodici, ali je odlučila da je povuče nakon njegovog povratka i pokajanja. Bračni par obećao je da će nesporazume rešiti između sebe. O svemu je obavešten tužilac koji je ocenio da u ovom slučaju nema elemnata krivičnog dela.
Dušan Jovančević i mali Maksim su australijski državljani. Bračna drama mladog para, koji je donedavno živeo u Australiji, a trenutno boravi u porodičnoj kući Savića u Radincu kraj Smedereva, zasad ima srećan epilog.
12. novembar
Posle velikog porodičnog incidenta koji je morala da rešava policija, pevačica je uzbuđeno rekla da joj je dosta svega, ali njen suprug Dušan Jovančević vratio se posle tri dana "izbeglištva" i sad opet žive kao srećna porodica. "Ma šou je bio ovde, cika, vriska, otimanje. Dušan je nešto rekao Tanjinoj mami, posle čega je ona uzela metlu i počela da ga bije. Tad su se umešali Tanja i njen otac, a kad su se njih dvojica ozbiljno dokačili, Tanjina mama je pozvala policiju jer je on uzeo dete i nestao", ispričao je za magazin Puls jedan od komšija porodice Tanje Savić u Radincu...
12. novembar
Živana, majka Tanje Savić, izbacila je zvezdu "Granda", njenog supruga Dušana Jovančevića i njihovog desetomesečnog sina Maksima iz porodične kuće u selu Radinac nadomak Smedereva.
"U domu Savića žive Tanjini roditelji, sestra Biljana i brat Tomica sa ženom i detetom. Svima su smetale njihove rasprave i vika, a sve je kulminiralo kad je Dušan prošlog petka, nakon svađe s Tanjom, odveo Maksima. Tada joj je Živana rekla da mora da se odseli", otkriva sagovornik "Kurira".
On dodaje da je takva Živanina odluka šokirala pevačicu, koja je na kraju ipak morala da se povinuje njenom zahtevu. "Kad je shvatila da se mama ne šali, saopštila je mužu da moraju da odu. Spakovali su se i odvezli u Beograd. Oni već nedelju dana žive u stanu na Bežanijskoj kosi u kom je Tanja bila pre nego što se udala. Očajna je što je izgubila podršku porodice, a Dušanovo prisustvo joj ne pomaže mnogo, jer je nakon svega izgubila poverenje u njega. Sin joj je jedina uteha", rekao je sagovornik.
Tanjina majka Živana je potvrdila ove informacije. "Tanja više ne živi ovde, s mužem i detetom je u Beogradu. Ja sam joj odavno rekla da ide, jer je u našoj kući velika gužva. Ovde žive tri porodice. Što se tiče njihovih svađa, na to se nisam obazirala, to je normalno. Ne znam gde su sada, valjda na Bežanijskoj kosi", kaže gospođa Savić.
Eto tako je bilo... Čisto da se Tanja podseti.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal: Tanja Savić preti novinarima

Izvor: CrveniTepih.com, 29.Nov.2011

Iako je svih ovih dana davala kontradiktorne izjave o svađi sa suprugom i kidnapovanju sina, pevačica Tanja Savić je otišla dalje: demantovala je samu sebe i direktno pretila medijima! U emisiji 'Amidži šou', pred sam put u Аustraliju gde je u subotu otputovala sa suprugom Dušanom i jedanaestomesečnim...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.