Izvor: Tracara.com, 15.Apr.2023, 10:38

Tanja Savić ispisala decu iz skupe privatne škole na Senjaku: Evo razloga

Do pre godinu i kusur Tanja Savić bila je u velikim problemima zbog borbe sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, koji joj je svojevremeno uzeo svu ušteđevinu i odveo njihove sinove u Australiju, gde su rođeni i on i deca. Posle duge i naporne borbe, pevačica je uspela da vrati mališane u Srbiju, ali je onda rešila da promeni životni stil, i to drastično. Ona je, naime, godinama živela na Bežanijskoj Kosi, a sinove je upisala u internacionalnu privatnu školu na Senjaku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << koja je veoma skupa. Međutim, nakon što se rastala od Dušana i postala samohrana majka, a u međuvremenu i upala u dodatnu finansijsku krizu usled pandemije koronavirusa, nekadašnja „Zvezda Granda“ postala je mnogo štedljivija. Takođe, shvatila je da je za mališane mnogo bolje da odrastaju u mirnijoj sredini i da budu blizu njene sestre i roditelja, te se sa njima preselila u Smederevo i upisala ih u državnu školu. Shvatila je i da želi da njeni naslednici nastavu pohađaju na srpskom jeziku i da se druže sa „običnom“ decom, a ne samo sa bogataškom. „Sada kada su deca sama sa njom i kada sama odlučuje o njihovom životu, Tanja je otkazala privatnu školu kako bi smanjila troškove. Upisala ih je u državnu školu u Smederevu gde i žive. Tu su sva deca iz komšiluka, a mogu da idu pešaka do škole,što Tanji mnogo znači. U Smederevu ih svi poznaju, pa joj je nekako mnogo lakše, jer je u Beogradu stalno bila pod stresom.“ „Deca se ne bune, svejedno im je gde idu u školu, a Tanji znači, em što im je blizu, em je ništa ne košta. Ipak, mora da povrati sav izgubljeni novac kako bi ponovo mogla da ulaže u nove pesme i spotove. Nije joj lako, svakako, ali bori se kako ume i kako može. Dušan je poludeo kada je čuo da deca idu u državnu školu, ali kako iz Australije ne može ništa da uradi, tako je i ostalo“, rekao je svojevremeno izvor za „Star“. The post Tanja Savić ispisala decu iz skupe privatne škole na Senjaku: Evo razloga appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

ISPISALA DECU IZ PRIVATNE ŠKOLE NA SENJAKU Tanja Savić davala brdo novca, evo zašto je prelomila: "NIJE JOJ LAKO"

Izvor: Blic, 15.Apr.2023

Pevačica Tanja Savić godinama je živela na Bežanijskoj kosi, gde je sinove Đorđa i Maksima upisala u skupu internacionalnu privatnu školu na Senjaku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.