Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2020, 14:25

Tanja Savić daje BOGATSTVO da ODUZME DECU od Dušana!

Tanji je jasno da će imati velike probleme sa Dušanom. Bez njegovog pristanka ona ne može decu da izvede iz zemlje, niti bilo šta drugo da radi, a kako imaju ozbiljne trzavice u braku, svesna je da će morati da prođe kroz pakao ne bi li deca ostala sa njom – otkriva izvor za SCANDAL! i dodaje:

Dok čekate novu pesmu, slušate li album “Stranci”? 🥰 #tanjasavic #ljubav #sreca #radost #stranci

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jan 24, 2020 at 4:56am PST

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Borba za starateljstvo: Tanja Savić spremila milione kako deca ne bi pripala Dušanu

Izvor: Tracara.com, 11.Maj.2020

Tanja Savić je, navodno, rešila da se razvede, ali i da uzme potpuno starateljstvo Dušanu Jovančeviću nad sinovima Đorđem i Maksimom. Međutim, svesna je da to sa Dušanom neće ići lako, pa prolazi kroz pakao! „Tanji je jasno da će imati velike probleme sa Dušanom. Bez njegovog pristanka...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.