Tanja Savić: Ne pričam sa Slavicom Ćukteraš!

Izvor: Svet plus, 27.Jan.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić: Ne pričam sa Slavicom Ćukteraš!

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš bile su najbolje prijateljice, ali trenutno pevačice nemaju nikakvu komunikaciju, iako su se pomirile posle svađe.

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš proslavile su se u prvoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gde su postale najbolje drugarice, pa čak i živele zajedno. Međutim, prezasićenje je učinilo svoje pa su se pevačice posvađale i nisu govorile dugo, a kako je Slavica nedavno postala majka, Tanja je rešila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << joj se javi i čestita rođenje naslednice. Ona je otkrila i kakva je situacija sada između njih. te da je prati na instagramu:"Da, ali ne izbacuje često slike. Sada je mama, nema vremena" rekla je ona i otkrila da li su u kontaktu:"Ne, ne komuniciramo, ništa zasad. Čestitala sam joj kada je postala mama" otkrila je ona za Blic. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.