Tanja Savić 9 meseci bez dece: Znala sam da će nas rastaviti

Izvor: Tracara.com, 26.Jan.2021, 17:48

Tanja Savić 9 meseci bez dece: Znala sam da će nas rastaviti

Pevačica Tanja Savić ne odustaje od borbe za svoje sinove, koje nije videla od aprila prošle godine. Đorđa i Maksima je Tanjin suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njenog pristanka, nakon čega ne prestaje pevačicina borba da svoje sinove vrati sebi. Tanja je više puta je navodila da je njen suprug odveo decu bez njenog znanja i odobrenja, a neretko govori o tome koliko joj nedostaju. Pevačica je novom objavom na Instaramu otkrila koliko joj nedostaju deca, kao i to koliko joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << teško pada razdvojenost od njih i sve kroz šta prolazi poslednjih meseci. “Moja dva anđela. Ovde sam ih ja fotografisala. Fotografija od pre dve godine. Neka bolja vremena. Kao da sam osećala da će nas razdvojiti i činila sam sve da to sprečim. Često sam, vapeći za pravdom, ostajala bez odgovora. Toliko sam puta zvala policiju. Ali svakom je svoja muka najteža. Ne proživljavaju svi ovo. Ima i gore. Ne znam šta je to. Možda nas to Bog iskušava… da budemo jači…”, počela je Tanja u opisu fotografije, te dodala: View this post on Instagram A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) “Da konačno spoznamo sebe. Da zavirimo što dublje u svoje srce… I da ga pitamo šta je to što ono želi? Da li je mnogo stvari bilo na njegovu štetu? Da li su se mnogi ogrešili o njega? Neka ih… Neka im Bog sudi… On ne kažnjava, On samo postavi stvari na svoje mesto… Jer… ja ne znam šta si radio i govorio meni iza leđa… ali On zna. Oprostite na ovolikom pisanju, živ sam čovek, imam prava na to. Al’ me uhvati neka tuga… “, napisala je ona uz fotografiju dečaka. The post Tanja Savić 9 meseci bez dece: Znala sam da će nas rastaviti appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Tanja Savić pred SUĐENJE U AUSTRALIJI: "Verujem u pravdu", a evo koji zahtev podnosi čim kroči u zemlju

Izvor: Blic, 27.Jan.2021, 07:47

Pevačica će se 19. februara pred licem pravde suočiti sa suprugom i nastaviti borbu za sinove, a što je datum bliži, ona je sve uverenija da će sve proći kako treba i sve nestrpljivija da vidi mališane, koje u naručje nije privila od aprila prošle godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.