Tamo dobijete katalog sa DONATORKAMA Naš pevač započeo proces SUROGAT MAJČINSTVA, otkrio detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 16:13

"Tamo dobijete katalog sa DONATORKAMA" Naš pevač započeo proces SUROGAT MAJČINSTVA, otkrio detalje

Otvoreno progovorio o svemu.

Pevač i baletski igrač, Aleksa Jelić trenutno je u procesu da postane roditelj.

On je otvoreno govorio o tome da uz pomoć surogat majke želi da dobije dete, a jednom prilikom je objasnio kako to izgleda.

- Proces koji sam počeo pre par meseci je nešto u čemu se trenutno nalazim. Proveo sam devet dana početkom oktobra u Kolumbiji, a dalje ćemo videti. Treba čekati neki period od maja, juna 2024. godine pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što taj proces može da počne - rekao je Aleksa.

Jelić je takođe istakao da nikada neće upoznati surogat majku koja će mu roditi dete.

- Ne, vi to ne možete da vidite tamo. Tamo dobijate katalog sa donatorkama jajnih ćelija, to je osoba koja će biti majka tog deteta. Vi sa njom nemate nikakav kontakt i nemate mogućnost da je upoznate, vi samo imate kompletnu informaciju ko je i šta je, geni i ostalo. Osoba, to je jedan segment, onda kad se to sve spoji, vaše i njeno, osoba treća, odnosno druga žena je surogat majka, odnosno ona nije majka, ona je osoba koja nosi tu trudnoću, ali nije fizički majka - objasnio je on.

Aleksa Jelić je otkrio da se odlučio za Kolumbiju iz razloga što u toj zemlji može da ostvari svoj san i bez partnera.

A post shared by Aleksa Jelic (@aleksajelicmusic)

- Ja sam odlučio da razmišljam u tom pravcu, da pokrenem neke korake i da pričam o tome. Smatram da tabue treba razbijati, kameno doba je odavno prošlo. Surogatstvo je u većini zemalja sveta prihvaćeno, ali ne može to tek tako da se završi. Recimo, u Španiji postoji proces veštačke oplodnje, ali proces surogatstva nije dozvoljen. Svi oni koji se odluče na taj potez moraju da znaju da ima samo nekoliko zemalja u svetu koje to odobravaju. Amerika je nedostižna zbog finansija, a onda postoje neke zemlje kao Meksiko, Kolumbija, možda i Argentina, gde možete da uđete u taj proces, a da nemate toliki izdatak. Odlučio sam da započnem taj proces, to nije od danas do sutra. Prvo imate proces raznih provera, dokumentacije, administracije. U zemljama koje sam naveo, to je proces gde singl roditelji ostvare svoj san. Ne moraš da budeš u braku - ispričao je umetnik u emisiji Ispovest.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.