Tamara Milutinović otvoreno o vezi sa RAZVEDENIM kompozitorom i PRINOVI: Porodica me podržava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 19:59

Tamara Milutinović otvoreno o vezi sa RAZVEDENIM kompozitorom i PRINOVI: "Porodica me podržava!"

Ekskluzivno za SD!

Ekipa portala Srbija Danas porazgovarala je sa pevačicom Tamarom Milutinović pred snimanje poznate TV emisije.

Dok svi bruje pevačicinoj vezi sa kompozitorom Sašom Nikolićem, koji se nedavno razveo od supruge, ona šturo priča o detaljima intime. Međutim, priznaje kako je ispunjena i ostvarena, te je progovorila o spremnosti na majčinstvo, kao i o poslovnom angažmanu u vreme pandemije koronavirusa.

- Mogu, apsolutno. Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bogu, imam zdravu porodicu. Živim sa bratom i njegovom decom i stvarno mi ispunjavaju svaki mogući dan. Prosto nemam vremena kad da budem tužna. Ispunjena sam i na ljubavnom planu, a na poslovnom manje više, svi znamo zbog čega. Biće prilike da se vratimo u normalu.

- Cveta! Mislim da je to najbitnije. Novinari me često pitaju o tome, ali mislim da narod više ne interesuje ko je s kim i ko šta radi. Njih interesuju moje nove pesme i da li sam ja nasmejana ili nisam. Ja sam nasmejana jer sam ispunjena i to je ono što treba da ih zanima. Srećna sam i zaljubljena sam i to je to.

- Jako teško jer sam bila neko ko je zaista izbegavao da se kreće po novinama i da puni žutu štampu. Uvek sam želela da se nađem u novinama i na televiziji isključivo zbog pesme. Nažalost, bila sam svesna da sam u javnom poslu i da će to biti neizbežno, ko god bude moj izabranik bio. O mojoj prethodnoj vezi se nikad nije pisalo jer sam uvek govorila da nemam dečka, a imala sam dugu vezu. Sada je to ispalo ovako i nadam se da će to uskoro početi da jenjava. Ne volim da pričam o tome i da time zauzimam pažnju.

- Hvala Bogu jeste. Oboje smo razumni i zdravi ljudi u glavi. Ono što je meni najbitnije je da mi se našla moja porodica. Da mene moja porodica nije podržala i da oni ne znaju istinu i kako je svo funkcionisalo, meni bi možda bilo teže. Ovako sam okej.

- Slutiš mi. To je divno, ja sam dobila majčinski instikt, ali nisam još planirala. Nisam još za to, pogotovo sad u ovoj koroni, da posećujem bolnice. Imam neke prijateljice koje su trudne, pa znam kako to sve funkcioniše. Volela bih, ali nije vreme.

- Jako puno. U početku mi je izgledalo sve to bezazleno, da će to trajati par meseci i da ćemo se vratiti brzo u normalu. Nije mi smetalo, u neku ruku mi je i prijalo da se malo odmorim i da se naspavam, da nemam obavezu da ustajem i da jurim na snimanja, na putovanja... Sada mi je već katastrofalno teško zato što mi nedostaje. Jako mi nedostaje da izađem na binu i da pevam sa ljudima i da uveseljavam narod. Finansijski se još uvek snalazim.

- Što ih osuđuju? Jel mi možemo da zarazimo nekoga sa bine koja je odvojena i koja je daleko od ljudi. Mi moramo da radimo. Ja sva sreća ne izdržavam porodicu, živim pod krovom svojih roditelja, ne plaćam stan, nemam decu, ali šta da rade oni pevači koji žive samo od toga i imaju decu koju treba da prehrane. Meni je jako teško kada čujem priče svojih kolega što uopšte nemaju posla. Ne mogu nigde da rade. To je jezivo! Sve je počelo da živi nekako, samo mi i glumci stojimo.

- Nisam bila u situaciji da smanjujem cenu, još uvek nisu to tražili. Možda bih i spustila, kada bih pevala za prijatelja ili bi nekome trebalo da učinim, ali još uvek nema potrebe. Ako ne budemo radili naredne dve godine, moraćemo da spustimo cenu da bismo bar negde radili. To možda i ne zbog novca, već zato što želim da pevam. Želim da skačem i da narod peva sa mnom.

- To je jedan od razloga zašto ne bih spuštala cenu. Ti jednom kad spustiš cenu, posle ne možeš da je podigneš. Proći će godinu dana i neki vlasnik će reći "ona je kod mene pevala za tu i tu cifru", a posle se neće setiti da je to bilo u doba korone. Biće "neću ja da je platim te pare kad je ona kod njega pevala..." Tako to funkcioniše u ovom poslu.

Šta je još pevačica pričala o kupovini kuće i koliko su je porodica i partner podržali kada je bila u centru skanala, pogledajte u video prilogu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.