Tamara Đurić ne krije: Volim dobre ribe!

Izvor: Svet, 17.Maj.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Đurić ne krije: Volim dobre ribe!

Tamara Đurić ne prestaje da šokira izjavama. Klaberka je prethodne noći izašla sa prijateljicama i pred kamerama  otkrila da najviše uživa u društvu devojaka.
“Volim da izlazim u ženskom društvu, to mi je praktičnije. Još da budem lezbijka i to je to, završila sam. Volim dobre ribe. Meni se nekad dopadne žena. Više mi se sviđa dobra riba nego loš muškarac”, rekla je Tamara.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tamara Đurić ne krije: Volim dobre ribe!

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2016

Tamara Đurić ne prestaje da šokira izjavama. Klaberka je prethodne noći izašla sa prijateljicama i pred kamerama  otkrila da najviše uživa u društvu devojaka...“Volim da izlazim u ženskom društvu, to mi je praktičnije. Još da budem lezbijka i to je to, završila sam. Volim dobre ribe....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.