Tamara Đurić nastavlja po starom: Evo šta je uradila u bolnici! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Đurić nastavlja po starom: Evo šta je uradila u bolnici! FOTO

Tamara Đurić proteklih nedelja borila se sa velikim zdravstvenim problemom, a čini se da joj je sada bolje, pa je rešila da nastavi po starom.

Naime, iako se Tamara i dalje nalazi u bolnici, u koju je otišla kada je došlo izlivanja silikona u zadnjici, što je moglo da bude kobno po njen život, čini se da je njeno stanje ide na bolje pa je rešila da počasti svoje pratioce na društvenim mrežama. Iako je do sada obično bila svedeno obučena kada je objavljivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << fotografije iz bolnice, to što se oseća bolje ju je inspirisalo da objavi jednu veoma provokativnu sliku, što je iznenadilo njene pratioce, ali nema sumnje, i oduševilo:

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on May 14, 2017 at 2:52pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.