Izvor: Scandal.rs, 17.Nov.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talentovan na roditelje: Sin Irfana Mensura i Srne Lango postaje glumac (video)

Pavle Mensur, sin Irfana Mensura iz braka sa Srnom Lango, počeo je sa ocem da dolazi na gradske VIP događaje. Tako su se preksinoć tata i naslednik odlično provodili u jednom klubu pored Save.

Njih dvojica su došli zajedno, a Irfan je Pavla s ponosom predstavio svima.

“Ovo je moj sin Pavle, a uskoro će nam se pridružiti i Fili, moj sin iz prvog braka s Ljiljanom, kao i bivša žena Srna. Čekamo ih, trebalo bi svaki čas da stignu! Veoma sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ponosan na svoju decu i volim kad smo zajedno. On je ranije išao sa mnom na premijere, ali nije na događaje ovog tipa”, rekao je Mensur.

On je istakao da Pavle planira da upiše glumu nakon srednje škole, i da ima njegovu i maminu podršku.

“Kad bude završio četvrti razred srednje umetničke škole, pokušaće da upiše glumu, a to je za godinu dana. Interesuje ga pozorište, odrastao je u tom miljeu. On je povukao na Srnu i mene.”

Irfan kaže da neće povući nijednu vezu za Pavlov prijemni ispit na glumi.

“Ne bih se usudio da ljudima koji su zaduženi za to kažem jednu jedinu reč da mu pomogne. Ne bih da mi od deteta prave nesreću, u smislu da je netalentovan, a da ga prime zato što je sin Irfana i Srne. To bi bila njegova nesreća, a ujedno i moja. Ako je talentovan, postaće tražen glumac i gradiće karijeru”, rekao je Irfan Mensur za Kurir.

Irfanu Mensuru u neko doba pridružila se bivša supruga Srna Lango.

“U veoma smo dobrim odnosima, redovno se čujemo i viđamo, posećujemo. Naš razvod ne liči na balkanske razvode. Zaista, često me ljudi pitaju u kakvim sam odnosima sa Srnom. Kako da se ponašam prema ženama koje su mi rodile sinove, pobogu! Logično je da i dalje budem Srnin zaštitnik, bez obzira na to što ne živimo zajedno.”

Pavle ima i Jutjub kanal, a kako izgleda, pogledajte u linku ispod.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.