Tako se to radi! Žao mi je šefe, ali nisam robot

Izvor: Svet, 28.Apr.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako se to radi! Žao mi je šefe, ali nisam robot

Da odnos između šefova i zaposlenih često “vuče ka krajnostima”, pokazuje i pismo korisnika Reddita sa nadimkom gahdzuks sa porukom koju će njegovu šefovi dugo pamtiti, ali i mnogi drugi, jer je postala hit na internetu.
Poruka je najverovatnije nastala u Americi.
Žao mi je što mi je maćeha iznenada umrla od raka. Žao mi je što nisam robot bez emocija i što sam zbog ovog gubitka izostao sa posla. Žao mi je i što sam se razboleo i nisam došao na posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da druge ne bih zarazio. Žao mi je što radim 47,5 sati nedeljno bez pare plaćene za prekovremeni rad, što mi po zakonu dugujete i to proteklih sedam meseci. Žao mi je što zbog toga nemam drugog izbora nego da kod doktora idem za vreme radnog vremena. Očigledno sam užasan radnik i za to vam se izvinjavam. Znam da mrzite da vam drugi govore šta da radite, ali predlažem da počnete da mi tražite zamenu. Odmah.”
Ovako je napisao korisnik i iako je pismo naslovljeno sa “dve nedelje unapred”, kraj sugeriše da je radnik otišao mnogo pre toga.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tako se to radi! Žao mi je šefe, ali nisam robot

Izvor: Scandal.rs, 28.Apr.2015

Poruka je najverovatnije nastala u Americi...“Žao mi je što mi je maćeha iznenada umrla od raka. Žao mi je što nisam robot bez emocija i što sam zbog ovog gubitka izostao sa posla. Žao mi je i što sam se razboleo i nisam došao na posao da druge ne bih zarazio. Žao mi je što radim 47,5 sati...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.