Takmičarka Elite IZVEDENA iz rijalitija zbog lošeg zdravstvenog stanja: Potvrdila da ga napušta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 14:11

Takmičarka Elite IZVEDENA iz rijalitija zbog lošeg zdravstvenog stanja: Potvrdila da ga napušta

Bivša robijašica ispričala zadrugarima da je izvedena na lekarske preglede, ali i da uskoro napušta takmičenje

Teodora Balzak privlači veliku pažnju još otkako je ušla u rijaliti "Elitu", pogotovo dok je bila u ljubavnom vezi sa Nikolom Bukilićem, koji je nedavno diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima.

Otkako Nikola više nije u "Eliti" Teodora ima česte promene raspoložena, a više puta je pominjala kako se ne oseća dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da joj je potrebno da uradi rezultete i uveri se da je sa njenim zdravljem sve u najboljem redu.

Produkcija je uslišila Teodorine molbe i želje jer u potpunosi brine o zdravlju svojih takmičara, pa su je odveli kod lekara jutros, kako bi proverila da li su joj rezultati dobri i utvrdila odakle potičku simptomi koje danima oseća. Kad se vratila u Belu kući, bivša robijašica saopštila je cimerima da nema dobre vesti i da će po svemu sudeći morati što pre da napusti takmičenje, kako bi se posvetila svom zdravlju, koje je ugroženo.

- Pakao rezltati. To je drugi problem. Rekla mi je: "Ovo nije za zaj**anicu, šta si radila do sad? Moramo da se družimo, moram da izađem odave - pričala je Teodora Balzak cimerima koji su se okupili oko nje u pušionici kako bi saznali šta se desilo kad je jutros posetila lekara.

Vest o Teodorinom zdravstvenom stanju veoma brzo proširila se po Beloj kući, a takmičari su već počeli da pričaju o njenom napuštanju "Elite" za koje veruju da e se danas dogoditi. Međutim, produkcija televizije Pink još uvek nije ništa zvanično potvrdila o Teodorinom izlasku, o kojem se celog jutra spekuliše na imanju, pa samim tim i na društvenim mrežama, gde se piše da je Teodori dijagnostikovan hašimoto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.